Modum System Bergen AS er leverandør av modum brannstiger, brannstiger med ryggbøyler
Modum System Bergen AS
Telefon: 55952880
Om oss
Modum System Bergen AS er ledende leverandør av rømningsveier, med over 30 års erfaring. I tillegg til rømningsveier er vi totalleverandør av brannsikkerhetsutstyr til private, bedrifter og boligselskaper. Vi har eget verksted i Bergen for produksjon av spesialtilpassede rømningsveier. Ta kontakt for spørsmål eller for en gratis og uforpliktende befaring hos dere.
 
Det hele startet i 1985  da gründeren Arild Nilsen, fra Modum Kommune, fant opp et helt nytt system for evakuering — i dag kjent som «Modum-stigen» — et enkelt og unikt produkt for evakuering av personer.

Oppfinnelsen ble patentbeskyttet. I dag leverer og monterer vi brannsikkerhetsutstyr med hovedvekt på utfellbare brannstiger, ryggvernstiger og skreddersydde rømningsveier.

Modumstigen har alle godkjenninger i inn- og utland. Blant annet UL-sertifikat i USA og selvfølgelig teknisk godkjenning fra SINTEF.
I tillegg til stiger leverer og monterer vi brannsikkerhetsutstyr, brannalarm til private, sameier og bedrifter over hele landet. Modum sikkerhetssenter i dag en totalleverandør av brannsikring til private hjem, borettslag og sameier.

Med en egen satsning gjør vi jobben lettere for styrer i sameier og borettslag ved at vi tar ansvaret for brannsikkerheten og vedlikehold av alt brannvernutstyr både i fellesområder, men også i boenhetene. Flere og flere styrer ser sine begrensninger når det kommer til brannsikkerhet og velger å over late denne delen av jobben til oss, det er hyggelig
 

 Eget verksted

Vi har kontor, lager og eget verksted på Brattholmen.

Trenger du brannstige eller brannvarslingsanlegg er det ofte lurt med en befaring. Du kan bestille gratis og uforpliktende befaring på vår kontaktside.